Denna måndag alltså!

Jag gick en sväng och pantade burkar men i övrigt har jag suttit såhär hela dagen.

Massor av Youtube videos, kaffe och mys. Egentligen skulle jag vilja vara lite mer produktiv, läsa de där böckerna som jag har på hög och som måste tillbaka till bibblan men just nu är jag i en period då jag bara måste vila känns det som. Och det är ju helt okej. Vi tutar och kör i fullfart en annan gång!

Inte alltid man får unna sig en ledig dag såhär mitt i veckan men den här veckan har jag lyxen att vara ledig på måndag och ledig på fredag.

På fredag har jag bokat en klipptid och en dejt night med Jocke i storstaden då vi ska äta gott samt shoppa lite julklappar och möjligen en klänning jag kan ha på vår kommande vigsel om den som anlände till mitt postombud idag inte är den rätta.

Men idag alltså. Sömn, kaffe, Youtube videos, snart lite mys med sambon som kommer hem från jobbet vilken minut som helst och så småningom sömn igen.
Imorgon blir det en jobb dag här hemifrån med sovmorgon. Lyxigare än såhär blir vardagen inte!

  • Livet

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Men låter ju helt underbart med en slö dag, det behövs och är så viktigt. Så laddar man upp för de andra dagarna! Låter så mys med datenight och så skönt med klipptid 😃idanilssonphoto.se
linneaengelman
linneaengelman,
Ja jag ser verkligen fram emot fredagen som kommer! Hoppas att du har en fin vecka! 😊nouw.com/linneaengelman
amandassofi
amandassofi,
Så rolgit att ha en klipptid att se framemot!nouw.com/amandassofi
linneaengelman
linneaengelman,
Verkligen! Det var så längesen jag var hos frissan sist! 😊nouw.com/linneaengelman
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229