Vårbal med LARS

Sådär nu ska ni få höra om och se bilder från balen i lördags med Lunds Akademiska Ryttarsällskap, LARS! Jag fick reda på det på torsdagen att jag fick en plats så det var en kul överraskning! Hann inte köpa någon ny klänning så tog samma som jag hade på senaste balen men kanske iofs var bra så sparade jag in dom pengarna hehe. Vi hade en dagsaktivitet kl 12 i Lundagård (framför den vita byggnaden) där vi körde krocket, drack öl och åt soldatens ärtsoppa (såklart). Och drack punsch! Punsch är faktiskt gott. Annars har jag verkligen fått avsmak för att shotta. Det var kul för jag hojtade till en ba "höhö vårt lag är det vinnande laget, synd du hamnade i fel lag". Sen skulle jag börja slå och bollen åkte helt åt helskotta så alla fick kämpa för att vi inte skulle ligga sist en lång stund. TILLS vi kom ikapp och plötsligt ledde och vann! Superkul!

Senare på eftermiddagen sågs vi hos Isabelle för lite fördrink och sen fotade vi och minglade och grejer. Det som är så himla värt med LARS/LAOS (Lunds akademiska officer-sällskaps) baler är att de inte kostar så mycket som andra baler (för de är mindre, men roligare!), och att man ändå kan glida in på en annan större bal på eftersläppet. Vi joinade juristernas eftersläpp i stora salen senare på kvällen och Thomas Stenström spelade! Jag visste inte heller vem det var när jag hörde det men det är han som gjort låten "Slå mig hårt i ansiktet", och han spelade en superbra låt som heter "Allt jag har". Veckans tips!

LARS har verkligen varit en av höjdpunkterna med Lund. Så himla gulliga, roliga och trevliga människor som verkligen inkluderar alla. Fick verkligen energi av den här helgen! Kram

  • Lund

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229