Väck mig

Idag sken solen och väckte våra frusna själar till liv. Jag kisade med mina sömniga ögon. Jag har känt mig så trött och sorgsen de senaste dagarna. Det har väl mycket att göra med att Ninni inte har känts bra igen och jag blir SÅ trött på att inte förstå vart hon har ont. Nu har vi bokat en tid hos veterinären så vi får väl se vad de har att säga.

Fick mig iallafall ett gott skratt idag när jag och mamma skulle handla mat. Vi skulle ta hissen ner med kundvagnen och så hör vi en kvinna utanför. "Får jag också plats?" "Jadå det finns plats" sa mamma glatt. Sen när kvinnan väl försökte trycka in kundvagnen i hissen så stängdes dörrarna igen och vagnen pressades tillbaka ut igen. "Hoppsan" sa mamma och så åkte vi neråt. Jag typ vek mig av skratt där inne.

Jag fick boken "Stalker" av Hedvig i present och den har jag redan läst ut. Hörde du det Hedvig? En vecka tog det. Jag darrade som ett asplöv och satt i sängen och vände blad med ett pickande hjärta. Den var skitbra! Nu ska jag fortsätta läsa på en annan deckare jag börjat på, "Vilseledd" heter den. Godnatt och sov gott! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229