Turistar

Vi stannade till i Vegas påväg till och från Grand Canyon så tänkte jag skulle skriva lite om det också. Jag sa till mamma när vi var påväg till Vegas att "jag tror inte folk spelar så mycket som man tror" mamma ba "jag tror folk spelar mer än vad man tror". Vi anlände till hotellet och den hotell-byn var som en egen flygplats! Det var som en liten mini-stad fylld med spelmaskiner och shopping. Folk satt verkligen och spelade non-stop så den bilden man redan hade besannades i vilket fall haha. Jag provade en av alla maskiner men det blev tyvärr ingen vinst.

Vi tog highway 1 mot San Francisco och på vägen upp stannade vi till vid Hearst Castle. Ett jättefint slott som låg högst upp på de snustorra bergen vid kusten. Vi tog två guidade turer och kollade runt på ungefär allt som gick att se. Mannen som byggde slottet (William Randolph Hearst) hade förr en privat djurpark runt slottet. Idag fanns bara hjortar och zebror kvar av de mer exotiska djuren och vi fick syn på både och!

Nu är vi framme i San Francisco och har tittat lite vid Pier 39. Imorgon på julafton ska vi åka på utflykt till Alcatraz som ligger precis här utanför! Godnatt, kram och God Jul!

Man vet att man är en turist när man går runt med en karta på kvällen INNE på hotellområdet.

Längs med highway 1.

Hearst castle. Flott flott.

Mamma poserar vant.

Framme i San Francisco.

Där ligger sjölejonen och vilar, i trygghet en bit ifrån vithajarna som lurar där ute.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229