Tour de Trop

Hi there! Igår ordnade vi en "TDC" på Tropicana Villas där många av oss bor. TDC = Tour de chambre, är någonting som är vanligt i korridorer i Lund. Man ordnar ett tema med utklädnad, drink och ett spel och sen går man runt i olika rum och hänger ett litet tag i varje. Vi gjorde alltså detta fast i lägenheterna och alla skulle välja en film och ha det som tema. Jag och Jake skulle fixa min lägenhet och vi valde filmen Mr. & Mrs. Smith och ordnade en lek där man skulle ha vattenpistoler och skjuta ner en plastmugg och en annan drick-lek.

Första lägenheten vi besökte var hos Viktor och Fredrik och de hade valt Harry Potter som tema. De hade fixat en supercool bubblig grej med någon slags fake-is. De började med att skicka runt ett gäng jellybeans (såna där man väljer en färg och så finns det en äcklig smak, typ rutten ost, och en god smak) som vi skulle äta först. Jag fick rutten ost (wihu). Sen delades vi in i två lag och skulle smälla balonger som var fastknutna på varandras ryggar (med kroppen). Väldigt kul! Efter det gick vi vidare till Ebba och Jenny som hade 50 Shades of Grey som tema. De hade också en liknande ballonglek och drinken sex on the beach. I den tredje lägenheten var Mona, Nanna och Sofia ansvariga och temat var Grease. Det bjöds på milkshake med vodka i och vi spelade curling med nudelpaket. Lägenhet 4 höll Ingrid och hennes kompis Sandra som var på besök i, och det var Harry Potter quiz och gin & tonic. Sen var det min och Jakes lägenhet och efter vår första shot-lek kändes det som om folk blev helt galna haha. PLÖTSLIGT slog drickan till och ett big mistake var att lägga ut små vattenpistoler så att folk såg. Folk blev helt galna och typ hade världens vattenpistolkrig som fortsatte ända in i Gustav och Martins vardagsrum där temat var Brokeback Mountain (med ännu en shotlek). Det var väldigt väldigt kul igår så det får vi göra fler gånger!

Phew! Sånt här skriver jag nog mest ner för min egen skull för att det är kul att ha sen. Nu ska jag plugga lite (läs kolla på the Office)! Kram

Jag råkade stoppa ner vattenpistolen åt fel håll, ingen rutinerad agent!

VARFÖR blir det alltid så? Samma när jag dricker rödvin. Fel på tungan?

Påväg in till 50 Shades of Grey-lägenheten.

"Detta går bra" några minuter senare spårar det... Haha! Vattenkriget hade nog redan börjat här iofs.

Hjälp! 

Avslutade kvällen på burritostället Rosaritas. Som vanligt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229