Tillbaka i IV

I torsdags fyllde Gustav år så var vi ute i Santa Barbara och åt. Jag gillar verkligen Santa Barbara sååå mycket. Vi måste åka in dit mer när vi kan för det är verkligen otroligt mysigt! Igår när lite fler svenskar var på plats så ordnade vi en överraskningsfest för honom med tårta och grejer! Han blev förvånad och glad hehe.

Juste en annan grej är att jag har gjort en sjuk upptäckt här i lägenheten. Vi har haft små fjärdar som ser ut som små nattfjärilar ungefär flygandes omkring här i köket ungefär sedan jag flyttade in här. Inget märkvärdigt med det tänkte jag innan. Upptäckte när jag kom tillbaka hit att det låg ungefär tio såna fjärilar på en hylla i skafferiet så jag började kolla lite noggrannare på den hyllan och upptäcker massor med larver som kryper omkring i ALLT som inte var förseglat... fick verkligen kväljningar. Jag har totalstädet hela skåpet och slängt ungefär hälften av allt som var därinne. Det värsta är ändå att de verkar ha lagt ägg i alla små hål som finns i väggen på klassiska IKEA-hyllor så vi får väl se hur det här slutar. Så äckligt, undra hur många larver/ägg jag har ätit under min termin här haha. Här kommer lite bilder från Gustavs firande!

Sammanbitna svenskar som blåser ballonger. Haha!

Man vet att man är en tönt när man skriver på engelska på sociala medier trots att man typ har en internationell vän. Fast hallå det hör väl faktiskt till när man är bytis? ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229