Thursday

Igår hade jag bara en lektion vid lunch. Drog till biblioteket senare och pluggade lite men kände verkligen att mina ögon typ försökte stänga sig själva hela tiden för jag var så trött haha! Piggnade till efter lite kaffe och på kvällen var jag, Ingrid och Sofia och mötte upp Julie, Håvard och ett gäng danskar på Rincon (en pub här i IV). En tjej som skötte något instagramkonto för universitetet (typ) kom fram och frågade om hon fick filma oss när vi berättade om en kvinna som inspirerar oss mest i livet eftersom det var internationella kvinnodagen igår. Jag ba "I guess it's a cliché but to me it's my mom cause she's intelligent, hardworking and super funny", tror jag sa nåt i den stilen. Det sista vill jag verkligen betona! Ibland kan mamma verkligen säga saker som är så on point så att man viker sig av skratt. Hon är helt otroligt allmänbildad också och kan typ saker om allt eftersom hon typ suger in information från diverse nyhetsskällor som en svamp!

Senare tog vi partybussen in till Santa Barbara. Gick en sväng till Sandbar och senare till Wildcats där vi brukar hålla till. Nu ska jag dra till biblioteket en sväng här på min lediga dag. Är inte direkt piggare efter att ha varit uppe halva natten men men. Plugget gör sig inte av sig självt. Här kommer lite bilder!

Såg en stor häger precis vid campus när jag skulle cykla hem. Fin!

Två små livvakter som övervakar hägerns lilla tur på campus. Fick en liten sköldpadda med på bild också.

Satte upp några av bilderna jag framkallade häromdagen. Vilka bilder, vilket liv! Känns som om jag kommer sitta om 20 år och typ gagga om mitt utbytesår haha. Och alla ba "nu får du sluta tjata om UCSB". Kommer självfallet ha på mig typ en UCSB-tröja och dricka kaffe ur en UCSB-mugg eftersom jag ska gå loss i Bookstoren här på campus innan vi åker hem.

Öh. Dorm room GOALS! Note to self: skriv in planer i kalendern på väggen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229