The weekend

Idag har jag fått massor gjort. Har varit i biblioteket och pluggat, lagat mat, tvättat och städat hela rummet. Mitt rum var verkligen otroligt stökigt. Kläderna låg i princip över hela sängen och små dammråttor yrde omkring fötterna så fort jag förflyttade mig någonstans. Okej kanske inte ska skriva ner detaljer om hur smutsigt det var men nu är det skinande rent i vilket fall!

I fredags var vi och åt på ett ställe som heter Freebirds som ligger här i IV. Jag hade aldrig varit där innan och har alltid trott att de hade pizza men det var tydligen mexikansk mat där. Jättegott! Tog en burrito och det var riktigt mumsigt. Har seriöst aldrig ätit en burrito innan så nu har man gjort det också. Igår var jag, Jenny, Ingrid och Sofia inne i Santa Barbara och gjorde lite ärenden. På eftermiddagen var vi på en dagsfest på Del Playa som var riktigt kul! Dagsfester är ju egentligen mycket mer nice på ett sätt om det är härligt väder som här. Efter festen drog vi till en pizzeria (nu igen) och drack lite öl och åt. Vi förfestade hos Carl-Adam och lyssnade på massor av bra musik innan vi drog vidare till en annan fest som hölls i ett hus som såg ut som ett riktigt spökhus. Nu är jag helt slut! Här kommer en miljard bilder från helgen.

Vi provade Poke-ceviche eller hur det nu stavas och det var väldigt gott! Det enda jobbiga var att jag fick stora wasabi-klumpar hela tiden som liksom blandats ut med det andra så jag satt där och grät för det stack så i näsan, haha.

Jag gör verkligen puss-minen hela tiden på foton, haha.

Nice

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229