The dipp

Hej bloggen. Har inte känt mig riktigt bra denna helgen tyvärr så har nästan bara pluggat och druckit te på mitt rum. Har nog haft lite feber till och med, usch. Tror det är någon släng av något som går här nu i början av terminen. Kanske var karma som slog till eftersom jag satt och störde mig på när folk hostade förra veckan, haha. 

En sak som alltid inträffar när jag flyttar någonstans är att jag får en liten dipp. Det hände mig när jag flyttade till England också minns jag. Efter två veckor så var jag väldigt nere och grät massor, utan någon speciell anledning egentligen för jag hade det ju superbra där också! Det inträffar alltid efter ca 2 veckor på ett nytt ställe för mig, the dipp is coming and I'm not talking about the sauce. Förra helgen var jag väldigt nere. Pratade med Lea och Louise i telefon och sa "Ju mer man ser av världen och ju fler människor man träffar och kallpratar med, desto mer inser man att det är så få personer som man verkligen bryr sig om här i livet", följt av ett hulkande. 

Nu känns det som om det har vänt iallafall! Har träffat så himla många intressanta människor och om man bara tar sig tiden att lära känna folk så finns det mycket att lära! Haha nu låter det som om jag ba "åh det är så synd om mig, här sitter jag under palmerna och äter ostron och gråter och tvingas kallprata med nya människor" men det klart att man kan känna sig ensam och nere ibland trots att man bor i paradiset. 

Här kommer några bilder på campus från veckan som gått. Nu ska jag sova tidigt så jag blir frisk, goodnight! 

Ens pluggview när man pluggar på 8:e våningen i biblioteket på campus. Det ni!

Det var någon slags mässa häromdagen där olika kubbar och organisationer hade utställning.

En lunchpaus vid lagunen i fredags. Egentligen sjukt att ALLT är inpackat i papp- och plast som man äter här, även om man inte tar to-go. Vi snackade om det häromdagen på en av mina lektioner.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229