Tankar

Det är så mycket som händer just nu. Efter studenten var det så mycket tankar och planer som fanns men jag visste inte var jag skulle börja. Jag ville resa och leva och vara fri. Samtidigt ville jag läsa vidare men jag visste inte, och vet fortfarande inte riktigt vad jag vill läsa.

Det fanns ingen trygg skola att gå till utan nu stod man förvirrad vid kanten av fågelboet och visste inte hur man skulle flyga. 
Jag började jobba och tog upp ridningen igen och skaffade världens finaste Ninni. Jag och Lea reste till USA i nästan en månad, en helt otrolig resa. Tänkte kanske från början mer att jag skulle spara pengar under sabbatsåren, för framtiden. Den planen har väl gått sådär hittills med resande och egen häst. Men livet är nu också! Tänk så finns det inte obegränsat med tid, tänk så finns det inte ens en morgondag. Och om det finns en morgondag så kan man minnas det man gjorde dagen innan!

Detta året flyttade jag till England och här är jag nu. Ibland kan jag stanna upp, titta ut över fälten (låter nästan påhittat men jag befinner mig ofta på fält numera) och tänka på hur otroligt mycket jag har här i livet. Det är som om det kommer en våg av lycka som strömmar genom mig och det är det bästa! Mitt liv är fantastiskt och jag skulle aldrig någonsin vilja vara någon annan än just den jag är! Så även om jag inte vet vad jag vill plugga till än, eller vad jag vill jobba med, så är jag på rätt väg känns det som. Yes! Godnatt ❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229