Söndag

Idag har jag spenderat förmiddagen hos Mickan med en ridtur på hennes häst Tellus. Kände mig verkligen som en stel pinne i sadeln men det var kul ändå! Saknar verkligen ridningen så himla mycket. Det första jag ska göra när jag är klar med utbildningen är att köpa mig en häst. Tror verkligen det är bra för mig på så många sätt! Det är ju otroligt avkopplande att rida ut i skogen och bara fundera eller pyssla med att mocka och ta hand om hästen. Saknar verkligen själva tävlandet också, adrenalinkicken. Stressen när man alltid är sen till träningar, tävlingar. Ångesten över att pengarna inte räcker till, aah. Haha ne saknar det verkligen!

Jo sen skulle jag och mamma gå på en clinic på Nordhalland som min gamla hopptränare Ulrika höll i. På vägen dit skulle jag äta någonting eftersom jag är Skalman personifierad och MÅSTE äta ständigt. Vi skulle prova det nya stället "Chop Chop" som öppnat upp vid Onsalamotet. Sagt och gjort, jag tog någon spicy lime chicken med ris. Fick in två (!!) stora högar med ris och ett gäng friterade kycklingbitar + två limeskivor. Det smakade verkligen torrt som en saharaöken och ingen sås fick man till heller. Och till råga på allt skulle den här snustorra frestelsen avnjutas på papp-tallrikar och med plastbestick till priset av en guldtacka (ungefär). Jag jobbade ju tidigare på Lilla Laxen som ligger precis bredvid och de har också liknande koncept med plast-tallrikar och bestick vilket är synd med tanke på miljön så jag hoppas att det kommer ändras där i framtiden. Skillnaden med Laxen är ju att maten är supergod och av fin kvalité osv. och det kan man då inte säga om Chop Chops friterade historia.

Gick iaf in och rateade ner Chop Chop totalt på deras fb-sida för jag blev så irriterad, haha! Kan tänka mig att man blir stressad som chef för stället om någon gör det. Men CHOP CHOP då och fixa till lite porslin för gäster som ska äta där och lite sås till de kolossala rishögarna.

Clinicen var jättebra iaf. Tycker verkligen Ulrika är en jätteduktig tränare!


Tellus poserade vant framför kameran.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229