Sommar i Australien

​Hej på er!

Gud vad tiden går fort när man har roligt! Har faktiskt riktigt roligt här i Australien. Känns som om vi är ett bra gäng här som hänger ofta. Alla bor runt samma område också vilket är väldigt praktiskt. Solen skiner och det finns massa mysiga kaféer och barer runt omkring här i området. Fick min första lön från nya jobbet igår också vilket var riktigt gött (på grov göteborgska). Mitt nya rum är riktigt fint också. Så saker och ting har ordnat sig väldigt bra! Har jobbat rätt mycket men har ändå mycket fritid känns det som. En negativ sak är att jag typ vänt på dygnet lite nu det senaste för jag jobbar ganska sent vissa dagar och vi hänger ofta rätt sent på kvällarna.

Har glömt av hur man skriver på ett roligt sätt på bloggen känner jag. I USA hade jag bättre flow, haha. Här kommer lite blandade bilder, bl.a. från när vi var på en natt-marknad i förrgår :)

Lite tråkigt att lämna mitt rum, (rum nr 28 <3 ) på hostetelet. Max och Franco som bodde i rummet (och som var nära vänner sedan tidigare och båda från Kanada) var så roliga. Jag ba "I'll miss to chit chat before I go to bed", Max ba "yeah you love to chit chat don't you". Haha!

Matilda och jag hade en "photoshoot" från tredje våningen på hostelet.

Brunswick street

Kaninungen som flyttat in i mitt nya hus. Väldigt söt men inget djur jag själv skulle skaffa dock, no offense. Söt men inte så kul? Säger ju ingenting och "måste" vara inlåst vilket är synd. Katter är ju roligare!

Summer night market, massor av mat! Jag åt kyckling och sallad och Matilda tog något grekiskt efter mycket om och men.

Så många olika val

Synd att Toms arm inte blev lika bra synkad som axeln när jag satte ihop bilderna.

Igår kväll var vi hemma hos Richard och Tom och firade Friendsgiving/thanksgiving :) De bor i ett riktigt hippie-hus

På besök på hostelet igår, haha hänger där hela tiden trots att jag flyttat!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229