Solvang & Oxnard

Godkväll! Känner att den här bloggen börjar bli lite på upphällningen, i vilket fall tillfälligt. Har haft så himla mycket i skolan och det är så mycket man vill hinna se och göra här! Hittills i veckan har det varit ganska kallt (runt 19 grader) och molnigt så vi har fått klä på oss våra nyinköpta UCSB-tröjor. Nästan alla studenter går runt i kläder med UCSB-tryck på skolan så vill man hänga med i modet är det bara att dra på sig en sådan. Igår var tanken att vi skulle certifiera oss för att få åka paddle board och kajak. Vi är med i en klubb som anordnar resor och tillhandahåller surfbrädor och kajaker mm. För att hämta ut en surfbräda krävs inget speciellt men för att hämta ut en kajak eller paddle board så behöver man certifiera sig. Då vi inte hade fått en bekräftelse på att vi faktiskt fått en plats i gruppen i fredags så var det lite av en chansning att åka dit. En chansning som gick käpprätt åt helskotta eftersom det var superfullt, så vi tog varsin surfbräda och åkte till en annan del av stranden istället. Tyvärr var det väldigt lågt vatten så det gick inge vidare att surfa heller, inte för att det hade gått bättre att surfa (för mig) om det var bra vågor men nu var det usla föreutsättningar också, haha! Vill verkligen lära mig att surfa bra innan jag lämnar det här stället. Är det någonstans man ska lära sig det så är det ju verkligen här!


Idag har vi hyrt en bil och åkt på en liten roadtrip där vi besökte en stad som heter Solvang som ligger lite norr om Goleta. Det är en dansk-inspirerad stad med massor av kafeer och små butiker, väldigt mysig! Efter det åkte vi söderut till Oxnard och besökte ett köpcenter som låg där. Jag tänkte inte köpa någonting speciellt egentligen men hittade jättefina jeans och de var bra mycket billigare än hemma så det blev två par, nej vänta tre (ups). Jättemysig dag!

Från en joggingtur tidigare i veckan. Eller aa, tog en paus som ni ser men sprang resten av tiden hehe.

Påväg från stranden. Där sitter en annan som verkar uppskatta det där trädet!

Framme i Solvang. Vi kunde alla enas om att det känns lite höstigare även här i Kalifornien nu.

Okej denna skapelsen såg godare ut än vad den var. Krämen smakade otroligt artificiellt och brödet var riktigt torrt så låt er inte luras av bilden.

Hopp och skutt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229