Solnedgång och röda muggar

Idag har vi varit på stranden på dagen och spelat volleyboll och badat. Några surfade men jag kände att jag var rätt trött efter gårdagen så det blev inget med det idag. Igår hade jag en lektion på morgonen i World Agriculture (som är en jätteintressant kurs) där vi diskuterade en text vi hade i uppgift att läsa. Här i USA vill lärarna att eleverna ska delta aktivt under lektionstid. Många studenter är väldigt duktiga och pratar hela tiden och lärarna ba "aaa that is so interesting, what was your name?". Ofta känner jag att jag har bra svar och tankar men att det är svårt att uttrycka sig på engelska, speciellt när det blir ett mer akademiskt språk. Har försökt att svara på några frågor men hittills har ingen lärare frågat vad jag heter. De ba jesus vi vill inte veta vad du heter, haha! 

På kvällen sågs vi och hade förfest hos Ingrid som bor precis vid havet. Jag och Nanna skyndade oss dit, konkandes på drickan och med svetten rinnandes. Vi hann preciiiis se solnedgången när vi kom fram så det var kul! Det låter som om det var världens grej men faktum är att vi nästan alltid missar sonedgången av någon anledning. Imorgon ska vi åka på roadtrip i Santa Barbara så det blir en lugn kväll ikväll. 

Kram!

Ahhhh så fint!

Woho crazy swedes!!

Påväg till nästa fest. Gillar att det ser ut som om det är frågetecken överallt!

Jenny kastar pingisbollen like a boss.

Haha tyckte denna var så kul. I beer die så ska varje lag kasta två eller tre tärningar. De kastas en i taget och ska helst hamna så att de landar på motståndarlagets sida i bordet och studsar ut på marken. Det är det andra lagets uppgift att försöka fånga tärningen så att den inte landar i marken. Man kan riktigt se hur glada och förväntansfulla de är i bakgrunden när Martin fångar tärningen, haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229