Slutproven är gjorda

Hej hopp! Åh jag är på så bra humör idag! Igår hade jag en final i min ena communication klass. Det var lite kul för jag satt och klurade och kände verkligen att jag hade NOLL aning om vad professorn frågade efter på vissa frågor. Tänkte att jag måste ha varit borta just den föreläsningen eller liknande. Efter ett litet tag säger han att "ni kan skippa fråga 14-17 för jag inser att vi inte har haft lektion om det" varpå alla börjar skratta och typ sucka lättat, haha. Fler som kände som jag tydligen! Var klar runt ett så käkade lunch och sen pluggade jag, Jenny och Fredrik lite i biblioteket innan min nästa final vid 4. Den var rätt svår faktiskt och jag kände att jag var helt slut i huvudet efter att ha läst anteckningar hela dagen (och helt slut i handen av att skriva så mycket). På eftermiddagen badade jag och Jenny i poolen vid Tropicana och sen på kvällen skrev jag klart min uppsats som skulle in vid midnatt. Martin och Jenny tittade förbi och jag ba "men vad ÄR en akademisk källa egentligen, vad ska jag ta för någon?", Martin svarar självsäkert "Wikipedia!", haha. Gustav tittade förbi efter att ha varit iväg och bowlat med några i svensk-gänget och vi satt och pratade och lyssnade på musik. Jättemysigt! Älskar att vi bor så nära och kan hänga så spontant.

Tidigare i veckan har jag varit och pluggat med Ingrid, Jake och Navid ganska mycket. Jakes hus är inte bara bra för fester utan även för att ha pluggstuga i! Nu ska vi festa hela helgen tills vi stupar, joke. Men ikväll ska vi ut! Kram på er!

Den nya katten som flyttat in i Ingrids hus.

Haha man ser till och med mig i fönstret.

Jag ba "se naturliga ut". Vill typ fota allt mysigt vi gör nu när det är så få dagar kvar. So sad!

Jag, Navid, Jake och Ingrid spelade badminton på måndagen. Jag och Ingrid körde mot Jake och Navid och jag ba "Ingrid nu MÅSTE vi vinna", slutade med att vi förlorade.

Pardall Street i kvällsljus.

"Betalt samarbete med coca-cola"

Jesper chillar mellan tuggorna på sin ceasar-macka. Åh jag och Ingrid fick smaka på Navids macka som var en chicken-ranch sandwich. Vi gick raka vägen och skulle köpa likadana på Sams to go. Kvinnan som gjorde mackorna ba "OJ jag råkade hälla på bbq sås, hoppsan" vi ba men va tusan... För BBQ är ju inte alls den såsen som smakar MEST i hela världen. Sött också, usch. Blev inte som vi tänkt men var ganska gott ändå.

"pluggpaus" innan min nästa final.

Classic ben-bild.

Te-mys.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229