Skolan

Imorse hade jag första riktiga volleyboll-klassen här på UCSB. Det var riktigt kul! Kändes som om jag hamnat i gymnasiet igen där man hade gympalektionen. Ett hett tips är ändå att iaf ta någon sport-kurs här eftersom de ändå är "gratis" när terminsavgiften är betald. Det finns allt från volleyboll, tennis, badminton till segling. Och det går att välja mellan elementary till advanced. De är bara värda en halv unit men det är ju superkul att göra utöver allt annat man läser.

Denna terminen läser jag tre kurser, 12 units (varken mer eller mindre än det man behöver läsa hehe). Den ena kursen är i Sociology och handlar om Konsumtion och Waste. Repeterar mig själv som en papegoja för har för mig jag sagt detta men i vilket fall. Är så hiiiimla nöjd över hur alla mina kurser hänger ihop. Läser ju Ekonomie Kandidatprogrammet i Lund och där läser vi ju i princip "bara" ekonomikurser, men här i USA kan jag läsa lite vad jag vill sålänge det inte är totalt värdelöst. Konsumtion hänger ju i allra högsta grad ihop med ekonomi så det känns ju väldigt vettigt! Läser en annan kurs om hur medier påverkar oss som individer vilket också är väldigt intressant.

Juste jag droppade ekonomikursen med professorn jag skrev om tidigare såhär. Tar en kurs i Writing istället och den verkar jättebra. Nu ska jag laga lite mat för jag behöver verkligen matlådor som jag kan ha med till skolan. Förstår inte hur folk kan laga så mycket mat på en gång för när jag lagar "mycket" mat så blir det ändå bara ungefär två portioner HUR mycket jag än lagar.

Här kommer lite bilder på solnedgången som vanligt. Kram!

Satt två små duvor under det lilla taket som skapats när det rasat (?). Gulligt!

Del Playa.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229