September börjar bra

Denna månaden har börjat jättebra med soligt vackert väder! Min fina mamma har varit på besök här på gården precis i början av månaden och provat på att leva som häst och hund au-pair! Vi har promenerat hundar och jag har visat hur en vanlig dag ser ut för mig här på gården. Hon var en utmärkt medhjälpare och krattade gårdsplanen till perfektion vilket uppskattades av Moo.

Vi åkte också till London för att träffa mammas ena syster med familj där. Vi åkte busstur genom staden och klättrade upp i St Pauls Katedral. En kväll var vi på konsert i Royal Alberts hall och det var väldigt festligt. Inte den sortens musik jag lyssnar på i vanliga fall men det var en rolig annorlunda upplevelse!

Vi har också varit på Burghley och sett fyrstjärnig fälttävlan denna lördagen. Vi såg massor med shopping också, och mat! Sjukt stort evenemang med tiotusentals besökare.

Idag har vi firat en kille här på gården som fyllde år. Vi fick en stor chokladchock med glass. Nu dricker jag kaffe och pratar med Matilda, en annan gammal au-pair. Vi väntar på att riset ska bli klart till vovvarna och gör upp storartade planer om att uppfostra Sylvie, den yngsta hunden, till perfektion! Hej sålänge!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229