September

Tänk att det redan är september! Det slog mig att jag faktiskt inte kommer ha någon vinter, eller höst, i år. Så när ni sitter där och huttrar i vinterkylan och intalar er själva att det är mysigt att dricka te i soffan, att det är mysigt med raggsockor osv så ligger jag på en strand i Kalifornien och surplar på en kokosdrink. I själva verket kommer jag väl sitta i skolbänken 24/7 med ett berg av läxor men det kommer fortfarande vara sol och sommar utanför, ha.

I fredags var jag nere i Halmstad och hälsade på Leif och Maibritt på dagen. Vi åt lite och pratade osv, jättemysigt! Senare på kvällen hälsade jag på Becca och Theodor i deras lägenhet. Vi var några stycken som spelade ett spel som heter "Hint" där man var indelade i par och skulle göra charader, rita olika ord och förklara saker för varandra och därigenom samla poäng. Jag spelar verkligen aldrig sällskapsspel så det var kul. Jag och min lagkamrat kom sist så det var lite trist (obs rim). Har verkligen svårt för charader då man ska vara tyst under tiden. Stod typ och hummade och hade mig hela tiden, haha.

Annars har jag varit otroligt oproduktiv just nu. Det känns också som om jag lurat er alla när jag postade på fb och ba "resebloggen gör comeback" och sen bara bloggar jag om allt möjligt annat. Egentligen var allt ett skämt och det jag menar med resa är en slags mental resa ni ska få följa med på genom mitt undermedvetna. En mörk mörk resa där jag avslöjar mina djupaste tankar om livet.... nej gud där blev till och med jag rädd. 


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229