San Diego

Håll i hatten här kommer ett långt inlägg. I helgen, eller rättare sagt i torsdags var det Thanksgiving vilket betydde långledigt för oss. Jag, Julie, Ingrid och Sofia åkte därför ner till San Diego över helgen för att turista och festa! Staden var mycket större än vad jag hade tänkt mig. Vi kunde ju välja UC San Diego också och det verkar vara en fantastisk skola och fin stad osv men vi konstaterade att det är skönt att bo precis intill stranden och att kunna cykla överallt. Det tar ju verkligen bara 5 min att cykla till skolan här på UCSB, skönt!

Vi åkte ner på torsdagen och stannade till söndagen. På vägen ner besökte vi La Jolla för att spana på sjölejon och bada. På kvällen hade vårt hostel en thanksgiving-middag där vi bl.a äntligen fick prova en sån stor traditionell kalkon. Det var riktigt gott! Vi bodde på ITH Adventure hostel och det funkade jättebra. Det enda som var lite störigt var att vi bodde med tre andra varav en äldre man som låg och sov hela tiden. Jag ba okej han jobbar lätt med något fuffens på nätterna, typ säljer droger eller någonting. Och eftersom han sov hela tiden så tänkte jag att jag skulle byta tröja när han ändå låg och slumrade och toaletten var upptagen, och precis när jag tagit av tröjan vaknade han och vände sig om... jag ba suck. Sofia ba "EXAKT det hände mig också". Så vi misstänker att han hade någon slags radar och han hette efter detta BH-mannen, haha. Efter middagen träffade vi Julies vänner för att förfesta och sedan gå ut på en bar och dansa lite.

På fredagen kikade vi lite i affärer (black friday) och sen besökte vi Hotel Coronado och kikade lite på utsidan. Vi tog en drink på hotellets uteservering och njöt av utsikten lite innan vi återvände till vårt hostel och BH-mannen för att fixa oss lite innan vi drog ut igen. Lördagen spenderades på Farmers Market som låg precis runt hörnet där vi bodde och på Balboa Park. En sak som var väldans bra med vårt hostel var att det bara kostade 30 dollar per natt och då ingick alltså frukost (mest bröd), MIDDAG och en BH-man.

Puh vilket inlägg! Det har varit en riktigt bra helg i vilket fall! Mycket dans, sightseeing, sol, intressanta diskussioner och internskämt. 10/10. Nu kommer snart slutspurten här i skolan så kommer inte blogga så mycket som tidigare som ni kanske märkt redan, men ibland så! Godnatt kram!

La Jolla. Japp det är ett filter på men det är fantastiskt fint utan filter också, hehe.

Cruisin´

Skål!

Är vi bytisar i San Diego eller små gyllene kycklingar som är under en värmelampa? Hard to tell.

Vi mötte upp Jesper som besökte en kompis i San Diego!

Balboa Park.

Ser ut som om jag inte har några byxor där under men det har jag.

Vi lyssnade på ett jättebra band sista kvällen vi var ute. Satt verkligen och lyssnade och drömde mig bort.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229