Regnkaos

Okej så häromdagen när jag sa "nu ska jag gå och lägga mig med regnet smattrandes utanför", ja det gjorde jag men med tillägget att det regnade in massor! Hade såklart fönstret stängt men upptäckte på morgonen att det var världens pöl under sängen och att det var helt blött vid kudden närmast fönstret. Suck... känns som om någon spelar mig ett spratt. Först massor med måttfjärilar och larver i skafferiet och nu någon slags läcka precis vid mitt fönster. Ska inte klaga i och för sig för området där branden var har drabbats av världens ler-floder nu.. När jag läste senast nu har 17 personer omkommit. Så tragiskt. Tycker så synd om de som bor där, först branden och nu ler-kaos. Tänk lättnaden när ens hus inte brann ner och sen kommer det massor med regn och lös jord som sköljer bort ens hem istället. Motorvägen är stängd för att det är så mycket lera tydligen. Stackars Kalifornien... kaos hela tiden.

Igår var vi några stycken och hängde lite på en bar här i Isla Vista och i förmiddags var jag och Jenny och spelade badminton på rec cen. Det är perfekt att passa på nu innan alla idrottslektioner drar igång och gympasalen är bokad 24/7. Det är verkligen fantastiskt att vi har en jättestor anläggning med två gym, två gymnastiksalar och pooler som vi kan använda helt utan extra kostnad. Jag tog en liten promenad i solskenet ner till stranden innan också och bara njöt av att vara ledig och av hur fint Isla Vista är nu när det inte är rökigt längre. Kram!

Nöjda över att ha gymnastiksalen för oss själva hehe!

Ovanligt tomt vid maskinerna idag. De senaste dagarna har det varit FULLT av folk verkligen. Alla ska träna nu i början på året, inklusive en själv haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229