Quiz

Drömde att jag sprang ifrån en T-Rex med två små kattungar i famnen i ett köpcenter. Den ena kattungen mådde fett dåligt och typ satt och blinkade hela tiden, stackarn. Tror det var för att vi pratade om dinosaurier när vi satt och tog en öl igår kväll. Jag ba "det är ändå sjukt hur mycket vi människor förstör här på jorden och hur många vi är osv" men så sa jag att det känns ju som om det finns någon slags mening med vår utveckling ändå. Om ingen art blivit såhär utvecklad som vi är och kommit så långt med vetenskap osv så hade vi ju inte ens förstått att jorden är rund och att det funnits dinosaurier osv. och tänk vad synd om såna saker går helt obemärkt förbi. Men å andra sidan- vad spelar det för roll hur mycket vi vet om vi bara utrotar arter till höger och vänster (sista vita noshörnings-hanen dog igår ex.) och förstör jorden vi bor på. Så sorgligt. Känns ju som om man vill åka och se korallreven och vilda djur i Afrika innan allt försvinner helt och det är försent. Men man får försöka vara positiv! Tror dock att det behövs bra mycket större ansträngningar från stora företag och länder om någonting ska förändras på typ miljöfronten.

Hursomhelst, igår var vi på Woodstocks pizzeria och körde quizet som hålls varje tisdag. Jag, Jesper och Jenny satt kvar ett bra tag efteråt och pratade om typ influencers och mobilanvändningen i dagens samhälle. Som tre visa professorer.

Dagens outfit xD xD Ser ut som om jag fått ryggskott.

Så det är fyra olika quiz. Två innehåller allmänna frågor och två har olika teman. Det ena temat var "college basket" så vi satt ju verkligen som frågetecken hela bunten för det är ju jättesvårt om man inte är amerikan. Jag ba "Skriv UCLA på allt, eller Berkeley" Jesper ba "Men Berkeley vinner väl inget, de är ju pluggisar". Vilda gissningar till höger och vänster helt enkelt, haha. Det sjuka var att vi hade rätt på ett av våra UCLA-svar, woop.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229