Prag

Igår kom jag och Lea hem från vår långweekend i Prag! Vi åkte tidigt på lördag morgon och var framme i Prag redan runt 10 på förmiddagen. Tyvärr fick vi inte checka in på vårt air-bnb förrän kl 4 på eftermiddagen, och vi orkade inte riktigt kolla upp vart man kunde låsa in väskorna så vi fick konka runt på dom istället medan vi utforskade staden, haha. Det kändes verkligen som om folk blängde surt på mig och min rullväska som lät över hela staden när jag släpade den över kullerstenarna. När vi väl skulle checka in på vårt air-bnb fattade vi först inte hur vi kom in. Det stod att nycklarna låg i nyckelskåpet vid sidan om dörren, men hur mycket vi än tittade hittade vi inget nyckelskåp. Visade sig att vi stod vid huvud-dörren och inte lägenhetsdörren där nyckelskåpet fanns, suck. Började spöregna och blixtra också när vi stod där ute och fepplade med nycklarna och skulle ta oss in, så det var riktigt dramatiskt. Efter en liten nap där på eftermiddagen gick vi till en bar för att möte upp Leas vän från Mexico (som pluggar i Prag), Rick, och efter det gick vi vidare till en klubb som heter Epic. Jag och Lea ba "vi tar inga shots nuförtiden", slutade med att vi tog typ 4 shots haha. Och vaknade upp i Budapest, skoja! Hehe. Där fick jag er allt. 

På söndagen tittade vi på de judiska kvarteren och käkade, och på måndagen tittade vi på slottet, Vituskatedralen och området runtomkring. Juste vi gick uppför Petrin Hill och tittade på utsikten därifrån också. Blev helt skakig i benen av att vara så högt uppe och av att det blåste något helt otroligt. En annan rolig grej var att vi hittade de nya snapchat-filtrena (som gör att man ser ut som en typ 35-årig kedjerökande man med stubb) och skrattade hysteriskt en hel morgon och kväll! En annan rolig grej var att jag sa att Prag beskrevs på vissa sidor på internet som "Disneyland for adults". Lea ba "aa det är på grund av drogerna". Jag ba vänta lite det är definitivt på grund av alla vackra byggnader, men Lea envisades med att tro att det var på grund av drogerna, haha. Who knows! 

Här kommer bilderna! :)

Haha jag stod precis och fotade bilden nedan när ett helt gäng militärer kom gåendes och ba "please step aside". Jag och Lea ba "OJ OJ" och en av dom typ härmade oss högt och några av dom skrattade. Skojfriska!

Nöjd med sitt kaffe!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229