Plugg

Snart ska jag börja läsa CAE engelska i Oxford. Känner mig lite sugen på att börja plugga nu efter ett års uppehåll! Sådär så att jag går runt och funderar på vilka pennor jag ska ha, och böcker.. Haha som när man var liten och började skolan. 

Gjorde ett test idag som visade vilken nivå jag var på och vilken kurs jag kunde läsa. En kvinna rättade det och satte såna där bockar överallt så jag tänkte nej men gud alla fel.. Sen gjorde hon plötsligt ett kryss och då insåg jag att bockarna var för rätt svar, tokigt. Sen blev jag intervjuad och då hörde en annan kvinna mina svar och utbrast "varför är hon här vad ska hon lära sig höhö" och jag ba he he he. Finns såklart massor att lära men svenskar har väldigt bra engelskakunskaper jämfört med många från andra länder. Vissa som gjorde testet idag kunde ju knappt säga någonting alls. 

Hur som helst, det ska bli kul att läsa lite. Hittade några fina bilder i mobilen på ån utanför Aranäsgymnasiet, känns som om det var evigheter sedan man gick där. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229