Panama city beach

Detta stället var helt sjukt! Människorna här var verkligen helt galna. Har hänt och sagts en hel del konstiga och roliga grejer här..

Lea och jag står i centrum av hiphop-ringen (nästan) och slänger med vårat långa hår, skakar på höfterna och känner oss supersexiga. Men det dröjer inte länge förrän den illusionen krossas genom en förvirrad blick från en kille på dansgolvet med keps och häng. 

Han säger förvånat "Hey what are you doing?" jag svarar likväl förvånat  "huh what?" och killen igen "you're like fucking me with your shoulders, you just hit me". Jag svarar något med "oo sorry" och återgår till mitt exceptionella dansnummer med min kompanjon Lea.

Senare skulle jag visa Lea hur Rihannas dansmoves såg ut (vi åkte en partyshuttle där dom visade Rihanna på en stor skärm), mitt i utförandet av mitt fabulösa dansnummer så kommer en kille fram och pickar mig på axeln. Han stirrar jättesurt på mig och utbrister "That thing you just did there, I didnt like it."....... 

Jag börjar sakta men säkert inse att det här med att dansa kanske inte är helt min grej... 

En dag var vi på stranden. Mitt i strandpartyt uppenbarade sig en grupp med religiösa ungdomar som frågade om dom fick sitta ner och diskutera olika livsåskådningar med oss. Okej då tänkte vi, och dom slog sig ner och satte ut massa kort i sanden med små texter på som skulle diskuteras. Solen brände och där satt vi och diskuterade djupa frågor om Jesus och meningen med livet, och jag kände bara att jag MÅSTE vända på mig innan jag blir totalt grillad! Så här sitter jag nu med magen alldeles röd och inte ett dugg visare om livet. 

Nu har vi lämnat denna white trash stad och anlänt till New Orleans som verkar awesome! 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229