Näst sista helgen i Cali

I onsdags var jag, Jenny och Gustav på ett EAP-mingel med lite mat. En bytis från en writing kurs jag tog i vintras skulle flyga hem till sitt hemland den 4:e juli, jag ba oj vilken trist dag att flyga på för det är ju USA:s självständighetsdag. Man vill ju antingen åka innan eller efter känner jag, men kanske var billiga flyg den dagen.

I torsdags var vi och sprang på något som heter "Undie run" där man skulle skänka kläder till välgörenhet och springa ett litet lopp i underkläder vid Storke Tower på campus. Jag, Ebba, Gustav och Fredrik gjorde en insats för välgörenhet, hehe. Kändes som en väldigt amerikansk college-grej att göra men det var rätt kul. Folk sprang ner på stranden och badade och grejer. Har ni sett American Pie: The Naked Mile? Det var lite som den fast vi hade underkläder, någon måtta får det allt vara.

Annars har vi spelat mycket badminton den här helgen. Både i fredags och igår. Jag hade min sista lektion i fredags så nu har jag bara slutproven på onsdag nästa vecka. I förrgår åt vi ett gäng i en park i närheten och igår kväll firade vi Lindsey (min roomie) med picknick i en annan park i närheten. Efter det var vi på en fest i ett hus lite längre bort. Juste vi har badat i poolen massor också! Här kommer lite bilder.

Gustav ba "usch jag gillar verkligen inte den här drickan (den röda till höger) så jag tog ett glas med drickan och ba "what are the odds?". Den andra personen ska då svara typ 1 in 5. En tredje person räknar till 3 och så säger man en siffra 1-5. Säger båda samma siffra får personen som blev utmanad (Gustav) dricka, och blir det så att siffrorna adderar upp till 5 så får den som utmanade (jag) dricka. Gustav sa iaf "1 in 2" och förlorade. Sen förlorade han en gång till när Jenny och han körde samma sak så slutade med att han fick dricka nästan all dricka, haha.

Chill häng.

Om ni undrar vad vi sysslar med på dagarna har ni svaret här- tar hopp-bilder i poolen.

Juste vi var på väg och skulle testa på att äta på en dining common men det gick inte om man inte hade en meal-plan. Suck!

Fick bli picknick istället.

Fick besök av tre hundar som försökte äta vår mat hela tiden.

Martin ser mindre nöjd ut över att ta soporna.

Firade Lindsey som fyllde 22 år igår!

Här har vi några som fått mycket sol det senaste!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229