Mumse

Var så trött igår men så kände jag att jag måste ladda upp lite bilder från livet i England också! Jag måste börja använda min riktiga kamera och inte bara ta massa mobilbilder. Fast det är ganska bra kvalitet ändå tycker jag! 

Tänk att det har gått en och en halv månad sedan jag kom hit! Plötsligt när jag gick den dagliga morgonpromenaden med hundarna så var det löv på marken och det kändes svalt i luften. Det var skönt för det har varit så himla varmt och kvavt här än sålänge. Hemma vid havet är det en friskare luft, inte alls lika tjock. Längtar faktiskt lite till hösten nu, den och våren är de bästa "hästtiderna". Lagom varmt och inga äckliga bromsar som sätter sig överallt och smaskar på ens blod, fy! 

Jag saknar min lilla katt där hemma, Mumse. Åh haha skulle kunna göra massa inlägg om Mumse! Saknar att lyfta upp honom i hans små fluffiga armhålor och krama hans kompakta kropp. Och hans lilla späda röst som hälsar en välkommen! Hundar och katter är så olika. Det bästa hade varit att ha både och! Så kan man både ha något fluffigt mjukt att lyfta upp och krama, och något att hitta på saker med, ut och jogga typ. Tänk om jag skulle sätta koppel på Mumse och springa ute i skogen. Han skulle bli förkrossad och hans små vita tassar skulle bli helt leriga och ömma av hans enorma kropp. Haha nee så fet är han inte, men han har allt en liten torrfoder-kagge. ;) 

"Bring my food, human." 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229