Mitt i naturen

Hej på er! Jag har tyvärr varit sjuk IGEN i början på veckan... Precis när man trodde att kusten var klar så åkte man dit igen. Problemet är att nästan alla är småsjuka och går runt och hostar och harklar sig så det går ju runt runt. Men nu är jag bättre så ska verkligen ta hand om mig själv och äta massor med nyttigt och vila osv. Typiskt när jag nästan aldrig är sjuk i Sverige. Sa till min roomie ba "When life gives you lemons.... no I don't even have lemons! I actually wish life gave me lemons (bokstavligt talat då) so I could get better", haha. Så veckan började sådär men nu är jag bättre igen så är på strålande humör! Är så sugen på att träna och "surfa" haha! 

Såg en tvättbjörn igår förresten! De finns ju överallt här i Isla Vista men jag har bara sett ett gäng en gång tidigare. De kan vara rätt aggressiva tydligen (och bära på rabies) så man får passa sig så man inte blir biten. Den ovan ser ju verkligen ut att smida små otäcka planer därunder busken med sina små händer. Den ba heheh snart går jag till attack.

Slänger med denna bilden också som Jenny tog i lite bättre upplösning en av de första dagarna vi var här. Så söt! En blandning mellan räv, björn, ekorre och panda typ.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229