Memorial Weekend pt 1

Hej hopp! Denna helgen är en långhelg eftersom det är memorial day på måndag. I torsdags (det är då våra helger börjar haha) så var jag, Ingrid, Jake, Navid, Jenny, Martin och ett gäng till och förfestade hos Jake och Navid. Efter det åkte vi till ett karaoke-ställe i Goleta (precis i närheten) vilket var väldigt kul! Jag gillar att sjunga och Ingrid har typ öst komplimanger över mina sångskills så jag är rädd att jag gick loss lite för mycket i det där karaokerummet haha. Vi satt och snackade/hängde jättelänge i deras hus efteråt så det blev rätt sent. På fredagen hade jag en lektion kl 1, och senare på kvällen var jag, Jenny, Martin och Jake och kollade på Improvability (en humorshow där de improviserar) i Embarcadero Hall i närheten. Det var fyra killar och en tjej som var helt otroligt duktiga på att improvisera olika scener. Temat var "Law and Order" och vi skrattade supermycket så det var härligt. Efter det (gud vad jag rabblar upp här, och värre blir det) var vi hos Ingrid och spelade sällskapsspel, drack te och åt brownies.

Hej och hå, igår var vi på ett frat-party i typ en timma innan vi åkte downtown för att prova lite olika (coola) barer i Funk Zone, Santa Barbara. Jag hade en halvlång klänning eftersom vi skulle in till stan och kände mig verkligen som en tant på frat-partyt haha. Eller typ en mamma som är på jakt efter sin son. Alla andra hade bikini och shorts, definitivt kort kort iaf, haha! På kvällen körde vi lite spel och drack sangria innan vi gick till en annan fest. Men gud vad det låter som om vi dricker mycket. Jag får köra världens detox när jag kommer hem till Sverige igen.

Juste glömde skriva att jag var och hängde med Ingrid och Jake och surfade igår morse. Det var iskallt i vattnet och jag stod upp i en sekund en gång men det betyder inte att det inte är värt att skriva ner här. ;)

Fniss fniss

Uh oh... Mariah Carey Wannabe typ

Utvärderar det hela.

Kändes verkligen som det "typiska" man tänker om collegelivet och fraterneties.

"Ey vem bjöd in sin morsa egentligen?"

Next stop: Figueroa Brewing Company, Santa Barbara.

Öl och pommes. Leder min kropp sakta men säkert mot totalt förfall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229