Livet med hästar

Fina Weernini W i hagen. 

                         
Sitter och lyssnar på Ridpodden med Lisen Bratt just nu. Gillar henne jättemycket! Hon är väldigt behaglig att lyssna på tycker jag. Annars lyssnar jag sällan på radio här i England utan det blir mest favoritlåtarna på Spotify.

Lisen pratar om Horsemanship och om hur nyttigt det är att hålla på med hästar eftersom de verkligen speglar ens egna känslor. 

"Att jobba med hästar och att leva med hästar är ju så otroligt fostrande för människan på något sätt, för det är så väldigt avslöjande om du inte mår bra, eller om du är spänd eller rädd. Det syns direkt! Och det är ingen tillfällighet att det finns så många kvinnor som gått och mockat skit och vart i stallet när dom var små som är beslutsfattare och ledare idag, eller människor som mår bra! Alltså hästar är så otroligt sunt att få växa upp med." 

Håller helt och hållet med om det! Jag och Lea pratade för ett tag sedan hur oerhört nyttigt det är för barn att växa upp med djur överhuvudtaget. Man lär sig mycket nyttigt på det, inte minst att respektera djur och naturen. Jag tänker på hur lycklig jag är att jag alltid haft djur i mitt liv. Dels för att jag har haft så himla roligt under alla dessa år jag ridit och också för att jag inte alls hade varit samma människa idag utan dem. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229