Liseberg

Hola.

Har ruskat liv i min gamla systemkamera och prov-fotat lite här hemma för att värma upp kameran inför vad som komma skall. Ni ba oj ska hon bli paparazzi i USA? Svar ja, kanske hehe. Nej men problemet är att min mobil inte tar de bästa bilderna någon skådat, tänk er foton som ser ut som myrornas krig på TV:n när man var liten. Så bra kamera har den ungefär.

Jobbade mitt sista pass för sommaren på Länsförsäkringar förra fredagen. Louise var och hälsade på i veckan här hemma vilket var jättekul! Vi var på Liseberg en av dagarna, torsdagen var det nog. Det var i vilket fall den regnigaste dagen detta året. Vi stod i kön till Loke och jag ba "Louise vet du vad som är blötare än vatten? Jag just nu." Sen slungades vi upp i luften medan vattendropparna/haglet smattrade mot våra ansikten. Alla skrek typ "aaaaaaj" istället för glada tjohej-skrik som man brukar höra på Liseberg för det gjorde så ont i regnet, haha! När man väl åkt klart så fick man se hur fotot såg ut från åkturen som ett sista slag i ansiktet. Fyfan. Hoppas VERKLIGEN Liseberg raderar bilderna ingen köper. Tänk om de, hemska tanke, lagras och dras fram när man är 40 år. Man sitter där tillbakalutad i hängmattan i trädgården i godan ro och så dyker de upp. Hua!


Haha på första bilden är vi fixade, tänkte jag skriva, men åtminstone inte dyngsura, och med ett filter på såklart. Ni ser ju själva hur bilden nedan ser ut. Louise smygfotade när jag hade mitt spunnet socker, eller ska jag kalla det runnet socker. Jag fick till en bild i fluoride också. "Får man fota här" ropade jag bak till Louise, sen tänkte jag ba men herre HUR ordningsam är inte jag. Kommer bli arresterad för att jag är FÖR laglydig om inte annat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229