Last days in Mexico

Hej hopp! Tänkte jag skulle slänga upp lite bilder från sista dagarna i Mexico också, alla ba nooooooo inte mer bilder. Man får scrolla i fem år innan man kommer till nästa inlägg numera. Vi var ute på fredagskvällen efter vår äventyrsfyllda cenote-dag. På lördagen var vi på stranden och hängde på förmiddagen. Jag och Ingrid gick hem runt lunchtid och hade en riktig siesta på balkongen med smoothies och nachos. På eftermiddagen åkte vi ut med två katamaraner. Det var jättekul, synd bara att det var så molnigt. Guiden tog en av våra urdruckna ölburkar och gjorde en rörelse som om han skulle slänga den överbord. Jag måste gjort en riktigt arg min för han såg nästan rädd ut och förklarade att han skojade. Mexico är ju superfint men det är väääääldigt skräpigt på sina ställen där det inte är lyxhotell överallt. När vi åkte buss till Chichén Itzá låg det plast och grejer i princip längs med hela vägen. Stranden i Tulum var FYLLD med små plastbitar. Sånt gör mig verkligen ledsen. Haven kommer ju snart vara helt förstörda. Plast borde seriöst kosta skjortan att köpa av de som tillverkar det. Det borde vara förbjudet att plasta in tallrikar som restaurang för att slippa disken, WTF. Hade ju verkligen inte hänt om det kostade så mycket som det borde göra. Hur kommer jag alltid in på detta? Har verkligen blivit en miljönisse men det borde alla vara vid det här laget!

På kvällen åt vi iaf supergod tacos på ett ställe som jag har glömt vad det heter. Jag rullade nästan hem efter den middagen. No more queso och verkligen inga mer nachos med salsa på ett bra tag nu. Får hänga på gymmet ständigt from now on.

Vi hade en superduperbra resa iaf. Lite tjafs blir det väl alltid och speciellt om man är 8 pers som ska enas om saker och bo så nära inpå varandra ett tag men det var mycket skratt och minnesvärda ögonblick. Tror det var längesedan jag skrattade så mycket haha.

Oj vad alla såg allvarliga ut på denna bilden, hoppsan. Ingrid sitter och klurar på en instacaption mitt i allt också. Man ba ni kan ju iaf FÖRSÖKA se ut som om ni har kul när jag fotar här... Haha!

Hihihi

This pre-party is sponsored by Corona. ALLT var sponsrat av Corona.

The face of hangry. Hade varit roligare om detta var Nanna på bilden dock, haha!!

Shut up and take my money.

Bye bye Mexico.

Finns en anledning till varför vi gör den posen hela tiden, om ni undrar, haha!

Ett stopp på IKEA på hemvägen.

Gillar

Kommentarer

Lovisa J
Lovisa J,
Bara posta på inlägg, du har en trogen följare! Haha! Jag som studerar manusskrivande kanske borde teama ihop mig med dig och skriva komedi ihop 😉😄
linneaellinor
linneaellinor,
Ja så kul att du läser! Haha juste det hade varit nåt det 😃 nouw.com/linneaellinor
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229