Lärabar

Vi går alltid och pluggar i biblioteket så när man väl ska hem eller någon annanstans blir folk helt chockade. Ingrid ba "vart ska du?". Jag behövde verkligen handla, städa och tvätta så ordnade det på eftermiddagen. Passade på att framkalla lite foton också för att sätta upp på väggarna här hemma i rummet. Snubben som skulle hjälpa mig ba "ska du framkalla alla dessa?" jag ba eh ja. First of all- ifrågasätt inte mitt fotomissbruk. Och för det andra- vill du inte sälja fler foton om möjligt? Nu har jag en hel bunt som jag ska sätta upp här hemma i vilket fall så det är jag nöjd med! Blir så mycket mysigare om man fixar till det lite även om det bara är ett tillfälligt boende liksom.

En grej jag tror jag skrivit om innan är att vi brukar gå till "Foodbank(en)" och ta mat. Det är ett ställe de har på campus där mindre bemedlade (de som inte tjänar över xx dollar per år/ tar lån för att studera) får ta mat. De har ris, pasta, lök, apelsiner, saker som gått ut osv. Otroligt bra! Det är jättemånga studenter som går dit så det är inte så att jag tar mat ifrån hemlösa om någon tror det. De har så att man får ta x antal av sakerna också vilket är bra! De har i vilket fall länge haft barer av märket "Lärabar" med en viss smak, och jag och Ingrid har varit där varje dag de har öppet (mån, ons, tors) och tagit två (max antal man fick ta) av de där barerna vilket har lett till att jag blivit helt beroende av just den sorten. Står på förpackningen "only 3 ingredients" men det undrar jag. Känns som om det är en fjärde ingrediens, beroendeframkallande medel. Har köpt dadlar, bananer och mandlar nu och är redo att tillverka mina egna barer i vilket fall! M.å.s.t.e. h.a. Tycker att det är riktigt bra att de tar tillvara på saker som gått ut. De där barerna vi tog av gick ut den 16 februari och de mumsade vi ju på flera veckor efteråt. 

Tog en bild på dimman imorse innan volleybollen. Fräckt med bergen i bakgrunden! Edit: Det var tydligen rök från en kontrollerad brand de hade för att förhindra spridning av framtida bränder.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229