Lämnat farmen

Hej på er!

Nu är jag i *trumvirvel* Melbourne! Åkte med buss i söndags morse från farmen. Stannade på farmen i exakt en månad (27 september till 27 oktober). Kände efter ca två veckor att det inte var som jag hade tänkt mig på farmen. Det var väldigt mycket mer arbete än vad jag hade trott och det var ingenting ledigt i princip. Hade iofs hört av svenska tjejen jag pratat med innan jag åkte att det inte direkt var varje helg ledigt MEN hade ändå trott att dagarna skulle vara lugnare och att man skulle sluta tidigare på eftermiddagen, iaf 17-18, varje dag. Jobbade 8-19 eller 20 varje dag. Innan jag hade ledigt förra helgen i 1,5 dagar så hade jag jobbat i 11 dagar i sträck och aldrig slutat tidigare än 19. Kändes svårt också för familjen jobbade själva stenhårt 24/7 och det klart att för dem är det deras liv. Mamman i familjen hade en lång utläggning när jag sa upp mig om att livet ÄR jobb och att man jobbar hårt och saker kostar osv osv, som om jag tror att man kan ligga och lata sig 24/7 och dricka piña colada. Har för helskotta jobbat extra hela min ungdom och knegat på Mc Donalds osv osv. Sen är det ju faktiskt skillnad om det är ens egen farm och business, ens egen familj och ens egna hästar och djur. För mig var det ju ändå "bara" ett jobb. Och jag tycker det är för mycket att jobba så långa dagar utan något ledigt (förutom när man verkligen ber om det eller det är något speciellt). Sen tyckte jag inte att jag klickade bra med familjen heller vilket var tråkigt för det gör ju också såklart att man inte trivs helt hundra. De var väldigt generösa och bjöd med en på saker men det var svårt att prata med dem för de talade i princip bara om sin koförsäljning och jag är ju inte så insatt i det eftersom jag inte arbetat med det hela mitt liv. Hå hå jaja. Jag tycker fortfarande de hade en fin gård och tiden där hade sina stunder, men det var faktiskt inget för mig. Nu bor jag på ett hostel i Melbourne och ska söka lite jobb här! Där fick ni iaf en update om livet i Australien som varit lite i en uppförsbacke men som förhoppningsvis ser ljusare stunder framöver! Vi hörs!

Jag och Elin tog en ridtur en dag på Lola och Charlie.

Där i bungalowen till vänster om solen bodde jag!

Chester och Chloe.

Longerade Holly en del.

Cracker och hästen jag glömt vad den heter. Den motionerades inte för tillfället men var väldigt söt!

Katt-trion! Den svarta katten längst till höger var verkligen lite weird. Sprang efter en hela tiden och jamade och hade sig. Overly attached, men söt!

Sidan av familjens hus, och Elin med sin lilla söta labradorvalp Albert!

Fick i uppgift att plocka pinnar/stockar i en kohage en dag. GUD vad mycket pinnar det var. Glad jag inte råkade plocka upp en orm, haha.

En koförsäljning vi jobbade på en helg.

Ett liveband som spelade på en pub som heter Jack's som låg inne i Sale. Det var bildbomben det!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229