Just nu

 

Hallå och välkommen till min blogg! Mitt namn är Linnea Ellinor Lundberg. Så står det i mitt pass, och om man inte skriver korrekt namn på flygbiljetterna till USA kan det kosta mycket mer än vad man först trodde (tips från coachen).

Jag och min vän Lea Rebecca Whitmer Jacobsson är på en rundresa i USA. Just nu är vi i Panama city beach. Hit kommer ungdomar som jag och Lea för att festa loss, sola och äta skräpmat. Dom flesta är dock amerikaner och studenter som har springbreak just nu, och inte svenskar som jag och Lea. Detta är vårt tredje stopp på vår USA-trip som började i New York följt av Miami. Hit från Miami åkte vi buss med Greyhoud som var blöööh. Resan var lång och busschauffören andades som en gris i mikrofonen och mumlade oviktiga saker non-stop.

Hotellet vi bor på ligger långt ifrån all partycivilisation, och stora anledningen till att vi bokade det var för att det ingick frukost. Med kurrande magar gick vi och la oss igår kväll och drömde om knaperstekt bacon, fräscha frukter och smaskig kall yoghurt. Lea satte klockan... 

Imorse vaknade jag och jag får syn på klockan som är 09:15, och frukosten stängde 9.. Lea låg och slumrade med mobilen i handen så jag väckte den drömmeln med en smäll! Vi sprang ner och fick i oss lite frukost av den barmhärtige frukostansvarige. 

Sen la vi oss igen och sov ostört hela dagen, förutom när städaren knackade på och Lea skrek "occupied"och sen sa dom "housekeeping" och Lea svarade "no we'regood" och här sitter vi nu, not so good, i ett berg av sopor, smutsiga sängkläder fulla med sojasås från kinamaten vi beställde hit och kalasade på i Leas säng. Varför gå ut och upptäcka när man kan vara inne på rummet? 

To be continued...

Gillar

Kommentarer

ella.renfors
Hejj, är det du som har ägt candy?
Du kan väl snälla kontakta mig! 😊
www.ellascandy.for.me
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229