Igår

Igår var jag först i biblioteket och pluggade lite. Efter det var jag på gymmet och sprang lite. Oj vad jag skrev "lite" nu inser jag. Och jag som precis skrev i mitt CV att jag inte gör saker halvdant, what a lie. Hade ett så vackert moment när jag sprang på löpbandet igår. Lyssnade på låten Slide av Calvin Harris (tröttnar aldrig på den, lyssnar på den just i detta nu) och i fönstret som var framför mig så såg jag spegelbilden av ett par som övade någon slags dans. Det var verkligen jättefint! Sprang med ett stort leende på löpbandet som en riktigt knäppgök, haha. På kvällen var jag, Ingrid, Sofia och Jesper hos några norrmän och förfestade innan vi drog vidare till en annan hemmafest. Mycket hemmafester och mycket pizza har det blivit det senaste. Börjar det nya året med att bli stammis på Dominos och Keg N Bottle.... inte bra.

Well well, ska försöka skriva om lite andra saker än allt festande i framtiden haha. Läser så himla mycket intressanta kurser denna terminen så där finns mycket att skriva om. Godnatt!

Det gäller att passa på att fota när håret inte ser ut som en risbuske/svintosvamp. Tänk att man skulle lära sig att locka håret fint först när man var 22.

Tävlingsmänniskan Jesper snackar taktik med Ingrid som ser skeptisk ut.

Norrmännen och Sofia!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229