I stallet med Lea.

Idag åkte jag och Lea till stallet och spenderade typ hela eftermiddagen där! Det var jättemysigt. Jag fick prata massor med Lea samtidigt som jag tog hand om hästen, perfekt!

Igår var det dags för det fruktade besöket hos veterinären, där vi skulle få reda på om Ninni var bra eller ej. Jag och mamma kämpade med att försöka lasta henne men hon hade verkligen bestämt sig för att inte gå på transporten. Genomsvettiga dök vi upp på kliniken ca 1,5 timmar försent. Jag gormade och blev ledsen på mig själv för att jag tappade tålamodet helt och hållet. Men ibland blir man bara så jävla förbannad när det ska strula så. Ninni är ju en söt liten häst men hon kan också vara sjukt envis och bestämd. Man ska inte låta sig luras av de milda rådjursögonen, för när det väl kommer till lastningen så blir hon en vild mustang! Glada nyheter var att Ninni nu är frisk så nu ska vi sätta igång henne igen. Känns ju såklart jättekul, men helt säkert är det ju såklart inte förrän hon är helt igång igen.

Jag skrittade i vilket fall på henne idag och det var jättekul. Lea fick hjälpa till och vi skulle försöka på sadelgjorden och det gick NÄSTAN inte. Lea ba "Är detta verkligen skönt för hästarna när tarmarna nästan krossas där inne". haha jag skrattade så jag vek mig när hon gick runt och la små kommentarer om hästarna i fångenskap. Lät som om hon skrev någon slags rapport om hur dåligt hästarna hade det i fångenskap och att de egentligen vill vara fria. "Hur kul kan det vara egentligen när någon sitter och bestämmer där uppe på ryggen?". Fniss!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229