Hoppning i London

Idag har jag varit leedig! Har sovit ordentligt och ätit äggröra till frukost, mums. Sen åkte jag in till London för att kolla på hästhoppning, det var Longines global Champions tour vid horse guards parade mitt inne i London. Det var en mycket lyckad dag! Solen sken och jag fick biljett trots att jag köpte den nästan innan klassens start. Ibland vill jag göra allting på en dag. Jag vill både sova länge och äta lyxfrukost och träna och göra nåt roligt. Så det var lite av en chansning det där med biljetten in. Tänk så hade det inte funnits någon när jag väl ätit min äggröra och tagit mig in till London, då hade jag blivit arg. Jag hade frustat och stampat så de hade väl misstagit mig för en häst och släppt in mig ändå kanske!

Väl inne fick jag tag på ett program med startlista som låg inne på toaletten. Jag letade efter när Rolf Göran skulle hoppa men hittade honom inte. Jag frågade till och med en dam bredvid mig men sen visade det sig att det fattades ett papper i startlistan, haha suck.
Det gick inte så bra för honom dock.. Han fick tre ner så han utgick. Annars var det jättebra tävlingar. Fina elastiska hästar som hoppar som katter och duktiga ryttare. Man blir så inspirerad av att se så duktiga ekipage. Jag njöt och satt förnöjt och klappade på läktaren. Scott Brash med sin fina häst Hello Sanctos vann och han, Ludger Beerbaum och tredjepristagaren sprutade champagne på prispallen. De sprang runt med champagnen och alla som skulle dela ut priserna blev också helt blöta. Såg en liten tant som försökte söka skydd mitt i champagneregnet, haha!


De hade gjort en ridväg i parken. Så fint!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229