Hike

Igår på förmiddagen var jag, Ingrid, Jake och hans kompis Navid och hikeade i Santa Barbara. Vi gick en hike som heter 7 falls och det var en riktigt fin slinga att gå/klättra. Det enda som var lite synd var att det knappt var något vatten alls så det var inga vattenfall, men men. Vi tog massor med foton för Jake hade med sig sin systemkamera. Vi pratade om the Office i bilen så sen när vi gick så hoppade vi runt på stenarna och sa "parkour" hela tiden. En annan grej vi skojade om var personer som hikear och ställer sig med ryggen mot kameran i den klassiska armarna-ut posen med fin utsikt framför och skriver någon inspirerande quote som caption. Typ "take every chance you get" eller liknande. Vi ba herregud såna där är INTE vi, haha. Känner att jag har träningsvärk idag av allt klättrande. Förresten vi gick nog inte alls 7 falls riktigt utan vi vek av och gick en hike som ledde till en utkikspunkt som heter inspiration point där det var jättefin utsikt över Santa Barbara. 


På kvällen var vi och drack vin hos Ingrid och sen gick vi till Dane och festade vidare. Här kommer ett gäng bilder!

Jag övade på någon pose som Navid försökte lära oss, gick mindre bra haha.

Allt ska dokumenteras.

Inte alls ansträngt.

"Freedom, traveling" etc.

Vi avslutade vår hike med att äta på ett sandwich-ställe som var riktigt bra i Santa Barbara. Minns inte vad det hette men det låg precis där bussen stannar nära State street.

Dåligt fokus. Typ som jag när det gäller mitt plugg. OH juste. Igår fick jag ett mail om att ett arbete som skulle in imorgon måndag inte behöver lämnas in förrän nästa måndag. Jag ba phew, hade knappt ens börjat så hade planerat att sitta med det hela dagen idag och imorgon. Chill!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229