Hemma igen

Hej hopp! Nu är jag hemma i Sverige igen. De sista dagarna hängde jag i IV och bara tog det lugnt och packade. Jag och Jesper käkade på Blaze på söndagen och pratade politik. Vi konstaterade att vi ska läsa på om vad de olika partien tycker under sommaren för att kunna lägga vår röst på någonting bra. Ärligt talat så har man varit lite i en bubbla nu när man varit borta under året. På måndagen åt jag, Jake och Nanna på Henry's Boathouse som ligger ungefär mellan Santa Barbara och Goleta. Det var jättegott! Vi gick runt lite på stranden också och bara njöt av omgivningen. På kvällen var vi i Jakes beach house en sväng och på tisdagen åkte jag med Jake ner till LAX när han körde vidare mot San Diego. Jag var redan supertrött när jag BÖRJADE min resa så jag undrade på riktigt om jag skulle komma fram haha. När jag skulle checka in stora väskan så hade jag 5 kg övervikt så det skulle kosta 150 dollar enligt mannen bakom disken. Jag tog en extra titt i väskan för att se om jag kunde slänga någonting men insåg att om jag ska slänga bort typ kläder för 5 kg så blir det en väldans massa kläder, så det blev inget med det. Gick till en annan incheckningsdisk och förklarade för kvinnan där att jag inte kunde få ner vikten så skulle isåfall få betala för övervikt, men kvinnan där ba "You're fine miss" jag ba WIHO. Åkte med Norwegian och det funkade bra förutom att de serverade maten typ hipp som happ så jag satt och undrade när de skulle servera mig, eller OM de ens skulle servera mig. Jag ba herregud tänk om jag inte får någon mat. Fick mat tillslut iaf. Mellanlandade i Stockholm, åt två korvar, sen åkte jag vidare mot Göteborg. När jag skulle gå ut precis genom gången där man möter de som väntar på en så svalde jag och tänkte att nu ska jag försöka att inte gråta så mycket (som jag t.ex. gjorde när jag klev av flyget efter att ha varit i Oxford). Fick syn på lilla mamma som stod med en stor fin skylt och två flaggor, en amerikansk och en svensk, och kände hur rörd jag blev! Så kul för jag tänkte att "hoppas hon har en svensk liten flagga" och så hade hon ordnat en superfin skylt med bilder från Kalifornien och TVÅ flaggor!

Hemma är sig allt likt iaf. Kändes lite märkligt att sova i sin egna säng igen, som om man är på ruta ett haha. Men ändå skönt också! Saknar redan Kalifornien dock! Tänker att jag ska blogga lite till trots att jag är hemma, om än sporadiskt. :)

Ett litet ankpar i IV.

Jakes hus bar ut sitt beer-die bord och det såg verkligen ut som en begravning. Alla var nedstämda över att flytta iväg också efter att ha bott ihop i 4 år!

Photoshoot vid Henley Gate.

Stackars Jake fick ta några sista foton haha!

Henry's Boathouse!

Pose

Hopp

Upp-pimpad studentskylt och en trött resenär.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229