Helgen

I lördags var jag in en sväng till Thame (närmsta byn) och köpte lite blandat krafs. Letade efter en kalender så att jag kan börja planera lite framåt i tiden! Hittade massa mysiga små butiker som för en gångs skull faktiskt var öppna. Allt brukar vanligtvis vara stängt i Thame när jag är där. 

Jag gymmade och på kvällen träffade jag Ottilia i Aylesbury. Vi såg Gone Girl på bio och sedan åt vi. Den filmen var verkligen konstig! Man fick en obehaglig känsla när man såg den. Den var väldigt intensiv, lite som Match Point och det gillar jag. Filmen hade premiär nu i oktober och är baserad på boken med samma namn som är skriven av Gillian Flynn.

Den handlar om paret Nick och Amy Dunne. När Amy försvinner på deras 5-åriga bröllopsdag så misstänker man att det är Nick som ligger bakom det hela. Amy (Rosamund Pike) är läskig och nästan perfekt enligt mig, medan stackars Nick (Ben Affleck) är en oengagerad soffpotatis som tvingar Amy till att bli den där gnälliga hustrun hon absolut inte ville vara. Stackars Amy.. eller? 

Jag måste läsa boken också ASAP. 

Rosamund Pike var helt otroligt bra i rollen som Amy. 

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229