Helgen

Godmorgon! Sov länge idag och det behövde jag verkligen! I förrgår var jag och Ingrid inne i Santa Barbara och kollade lite i affärer på eftermiddagen. På kvällen så hade mina roomies lite folk över här hemma så vi hängde ett tag. Sen mötte jag och Sofia upp Ingrid för att gå till en annan fest här i närheten där nästan alla andra EAP-studenter (bytisar) var. Jag och Ingrid snackade om det på bussen att "okej nu måste vi börja networka" och sen konstaterade vi båda att i Lund känns det som om bytisarna hänger med bytisarna, och att det är exakt likadant här på UCSB! Vår teori är att bytisarna är kända för att vara lite "jobbiga" (för att de är så otroligt taggade på att upptäcka stället de är på och vill festa 24/7 osv)  , så därför tvingas de hänga med varandra. Okej nu är det ju såklart inte alltid så men det ligger allt lite sanning bakom den teorin, haha.

Igår hade vi födelsedagsfest för Ingrid som fyllde 25! Så kul för nästan alla i svensk-gänget kommer ju fylla år under året här så vi har många fler födelsedagar att fira. Jag är så glad över att jag kommer vara här hela året. Tänk de som bara är här en quarter, de åker ju hem om typ en månad! Jag hade försökt klamra mig fast i närmsta palm om jag tvingades åka hem nu. Känns ju som om vi precis kom hit?!

Mitt hår har blivit otroligt blont av solen här! Eller otroligt blont kanske var att ta i men definitivt blondare än innan.

Ett gäng glada bytisar.

Hipp hipp hurra för Ingrid!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229