Hejdå LF Skåne

Igår var jag, Anton och hans tjej Julia på middag hos Isac som flyttat till Majorna. Han har en jättefin lägenhet verkligen. Fattar typ inte hur folk kan få tag på så fina lägenheter överallt. Själv lär man få bo i typ ett litet skjul i framtiden eftersom man kommer lägga alla pengar på onödig skit antagligen. Som det sämsta lilla huset i berättelsen om de tre små grisarna. Den där grisen som bygger med typ halm och så går allt sönder på en gång, haha. Det var en jättetrevlig middag iaf och verkligen god mat! Jag som varit ledig sedan 9:e augusti bara dräller omkring och vet knappt vilken dag det är nuförtiden. Man märker ju att man har mer energi över åt att hitta på saker och att typ vara engagerad i saker runtomkring som samhällsdebatter osv. När man jobbar orkar man ju i princip bara det, och kanske att gnälla över att man inte orkar göra något annat (ungefär).

På tal om jobb och ledighet så har jag nu jobbat min sista dag på Länsförsäkringar Skåne vilket känns lite sorgligt såklart. Pratade med en kund, en liten dam i telefon på torsdagen, min näst sista dag, och hon sa att hon gärna ville prata med mig igen (alltid smickrande). Jag berättade att "ja då får jag i så fall återkomma till dig imorgon för det är nämligen min sista dag". Hon lät verkligen bekymrad. Hon ba "nej men jag vill prata med dig, vad synd! Vart ska du då?" haha! Annars har vi haft väldigt kul på jobbet i somras även om det varit väldigt mycket att göra. Det är också en nackdel dock för när man sitter i öppet kontorslandskap och typ har för kul så vill man ju hellre prata och flamsa än att jobba (hehe). Det som är roligt med att jobba dagtid på sommaren (jag jobbar ju annars kvällar/helger under skolterminerna) är att vi är ett mindre gäng som kommer varandra lite närmre. Sammanfattningsvis har det iaf varit tre väldigt lärorika år på Länsförsäkringar! Har lärt mig så oerhört mycket om försäkringar och det är ju verkligen bra att ha koll på som privatperson också. Vi får väl se om jag jobbar med försäkringar i framtiden, tycker ju att det är ett intressant och kul område. Här kommer lite bilder från kontoret och aw:s! :)

Philip, Gustav, jag och Mazzy! Ett stabilt gäng som kämpat på dagtid med att hjälpa alla triljarder kunder som ringt in! ;)

Jag sitter och ser ut som om jag inte arbetar (men det gör jag), och andra bilden från när vi hade brandövning när larmet gick.

Man har inte för få bilder på turning torso i kamerarullen om man säger så.

Jag och Moa pose:ar när Emmy agerar fotograf. Min mobil ser farligt nära ut att halka ur fickan- glöm inte teckna allrisk lösegendom!

En av de roligaste aw:s vi haft tror jag. Vi hängde i Elin och Petrus lägenhet efter att ha sett fotboll i Folkets Park, och där satt vi och sjöng lejonkungen och andra disneylåtar som en liten kör för högtalarna ville inte spela tillräckligt hög volym.

En annan kväll på MJ:s in the park i Malmö. De hade riktigt bra musik där, typ disco och Michael Jackson.

  • Lund

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229