Halvvägs

Tänk att HALVA denna terminen redan gått, vilket är lika med att halva tiden här har passerat. Känns inte bra alls ju! Vill vara kvar här längre. Är nästan avundsjuk på de som går här i fyra år. Tänk vad kul att ha fyra år här, då hade man hunnit få ett nice rum som ligger precis vid Del Playa med havsutsikt. Och så hade man kunnat bli proffs på surfing osv osv.

Okej i min volleyboll-klass så stör jag mig, eller vi alla stör oss på en av de som är typ "extralärare". Det är en kille som har så sjukt tråkig attityd! Vi är ju rätt orutinerade på volleyboll (såklart eftersom det är elementary) så ibland tar det lite tid att få igång något spel. Förra veckan la sig den killen ner på marken när en tjej skulle serva. Man ba okej? Hade lust att smasha rakt på honom om jag hade fått chansen. Idag skulle han kasta ut bollar till oss för att få igång spelet lite snabbare och då tittade han åt ena laget som om han skulle kasta ditåt, men sen kastar han bollen rakt åt andra hållet istället så att alla blir helt överraskade. Och när någon missade sa han hela tiden "take it.... or not". Alla såg ut som förskräckta frågetecken, haha.

Annars har det varit jätteblåsigt idag här i Isla Vista. Det märkliga var att vår lärare i Writing glatt hummade att "Go outside and enjoy this lovely spring day. It is always spring in Santa Barbara but this day is particularly lovely" nåt i den stilen. Jag och Ingrid undrade om han skämtade för det blåste storm ute och var kallare än vanligt...

Lunch vid lagunen med Ingrid. Inomhus eftersom det var så kyligt. Haha okej så kallt var det inte!

View från 4:e våningen i biblioteket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229