Gröten

Låter som om jag ska skriva ett inlägg om jultomten men icke, kommer till saken strax. Jag har förvandlats till en flitig bloggare men det är rätt kul när man väl kommer in i det och har tid. Ingrid pratade om att skaffa en blogg och jag ba JA jag kommer definitivt att läsa! Det är ju jätteroligt att läsa i efterhand vad som hände för som Hedvig en gång sa "de där små sakerna som händer och sägs glömmer man lätt bort".

Eftersom vi har varit ute så mycket och käkat fem pizzor var varje helg ungefär så försöker jag vara supernyttig under veckorna. Åt gröt med blåbär imorse och vill bara konstatera (vi har diskuterat gröt-fenomenet lite i svensk-gänget) att det är verkligen ingen frukost man blir mätt på. Det lägger sig som en slemmig propp i magen och sen när det väl sjunker undan så känns det som om man har ett stort hål i magen som skriker efter mat. Var riktigt irriterad där ett tag när hål-effekten slog till, haha. Åt gröt igår kväll också och var döds-hungrig efter en timma igen- classic effekt. Aja, jag kommer ju fortsätta äta det eftersom jag tycker det är så himla gott men man får komplettera med ungefär 100 bananer om man ska hålla sig mätt längre än fem minuter, haha.

Har jag sagt förresten att vi antagligen ska till Mexico över Springbreak? Exciting! Vi är typ tio pers som försöker enas om ett flyg men det går sådär haha. Kram!


En gammal bild från när vi var i San Diego i brist på bättre.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229