Födelsedagsfest för Nanna

Igår firade vi Nanna som fyller 23 år idag! Vi käkade middag och körde lite lekar. Väldigt trevligt! På dagen jobbade jag 10-15 och sen strosade jag runt lite på stan i Malmö. Ingrid är väldigt inne på second hand-shopping och nu har jag också blivit det så häromdagen köpte jag en jeansjacka i Lund, och igår köpte jag en beige jacka i mocka som var superfin. Jag babblade på om mitt second-hand-shoppande på festen och alla ba jaja kul för dig, haha.

Det var kul för på middagen så snackade jag om farm-jobb i Australien. Jag ba "men asså jag tycker ju att mocka (typ hagar) och sånt är skitkul" sen upprepade jag "skit- kul" och skrattade för det blev så klockrent. Sen pratade jag om att en annan tjej på festen berättat att hon arbetat på en farm i Australien med att packa äpplen i påsar, och jag ba det lät typ "fruktansvärt". Martin ba "haha frukt-ansvärt", så kul.

Här kommer lite bilder från blandade dagar i Lund och Malmö! :)

Har fått mammas (gamla) byxor hehe. Minns att jag provade dom för längesedan och ba fy faaaaan vad fula men nu tycker jag dom var riktigt snygga! Skönt också att inte ha så tighta byxor så att inälvorna typ går sönder när man sitter ner haha.

Tog en öl med Jasmina och Felix från jobbet i torsdags.

Lea och jag snack-snackade på min balkong i fredags!

Min andra jacka i mocka! Alla ba "akta så ingen slänger typ tomater på dig för att det är skinn".

Spexigt

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229