Fina vänner

Nu sitter jag här i lägenheten i Lund och chillar med lite kaffe och ser på när Lea stackarn pluggar till sin psykologitenta. Var precis och åt lunch med några från ekonomiklassen nere i stan. Så kul att jag hann träffa dem igen efter sommaren innan jag åker!

Igår jobbade jag på Länsförsäkringar för sista gången innan jag åker. Vi som sitter i kvälls-teamet jobbar vanligtvis från 16:30 men då det ringer extra mycket nu så fick jag hoppa in tidigare om jag ville vilket passade perfekt. Jag satt helt ensam på kvälls-teamets våning igår på dagen och tog emot samtal medan jag surplade på mitt kaffe som en riktig kontorsråtta! Väldigt bra att jag kunde hoppa in lite nu och jobba innan jag åker då jag verkligen behöver pengarna inför resan.

Åh, igår när jag kom hem från jobbet så hade Lea och Louise förberett superfint och dekorerat middagsbordet med massa fina grejer inför min sista middag innan USA. Hade en liten stund för mig själv när de var ute i köket och fixade när jag beundrade det hela helt tårögd, haha. Jag fick en korg med olika grejer som kan vara bra att ha med på min resa också! Bl.a. en stor världskarta där man skrapar de områden man besökt (en scratch map). Adam kom också för att äta middag med oss. Tänk att jag har så fina vänner! Blir alldeles varm i själen.

Ska visa lite bilder som en äkta blogger!

På återseende, Gängtappen!

Myyys! Lea fick nåt i ögat (lite olyckligt) precis när Louise knäppte av bilden, men men.

Såna här bilder tog man typ i 8:e klass. När man var en fjortis. Well well here we go again.

Hmm hur blev den där bilden egentligen?

Hahah varför är den här så jäääävla kul. Skrattar ihjäl mig varje gång jag ser den!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229