Examen och semester

Hejsan!

Förra onsdagen tog jag examen från Ekonomie kandidatprogrammet i Lund. Gud vad man slet det sista med den där jäkla uppsatsen. Hade sån ångest när vi lämnade in den för jag tyckte inte den kändes bra. Alla andra typ skålade i champagne och firade och jag cyklade hem och grät i telefonen när jag snackade med Lea. Senare den dagen (fredagen den 31:a var detta) åkte jag till jobbet till råga på allt och jobbade hela helgen. MEN fick firat lite senare iaf. På onsdagen den 5:e hade vi opponering 10-12 och vid 15 hade vi examensceremoni i Ljusgården på Ekonomihögskolan. Det var 27 grader ute (säkert mer där inne där vi satt kändes det som) så svetten rann verkligen. Trodde nästan jag skulle svimma där ett tag när vi lyssnade på tal för det var så varmt. Alla foton blev helt kaos också. Ser helt svettig och blank ut i ansiktet och håret ligger typ slickat mot ansiktet i stripor haha. Men något foto vill man ju ha eftersom det ändå är examen. Märkligt ändå hur mycket mer vi firar studenten i Sverige än examen, för egentligen är det ju mer arbete bakom universitetsexamen än gymnasieexamen. I USA firar dom ju hur mycket som helst känns det som!

Mamma och pappa var nere och tittade på ceremonin och efteråt käkade vi middag på Ved i Lund där jag lyckats boka ett riktigt bra bord utomhus i skuggan. Lea joinade på middagen också! På kvällen gick vi till Arimans, en bar i Lund, och drack öl med några från USA-gänget som också tagit examen. Woop! Dagen efter åkte jag och mamma hemåt och stannade till vid Sofiero slott för en promenad i hettan. Superfint var det!

I väntan på att gå ner och sätta oss.

Jag står sammanbiten haha. Den promenaden från att vem det nu var ropade upp ens namn och att man gick fram och tog i hand med programchefen och mottog sitt diplom kändes verkligen superlång. Var rädd att jag skulle snubbla också för hade lånat mammas skor som var lite stora, men som tur var gick det bra.

Jag och Nathalie som båda fick vårt program förskjutet ett halvår (vi började samma termin). Alla andra som tog examen gick typ i samma klass från start och resten var outsiders som fått programmet förlängt av olika anledningar. Jag var ju i USA en termin längre så därför har jag pluggat totalt 3,5 år. Men det var det värt! Plus att vi fick ta examen på våren istället för vintern, mycket roligare ju!

Det var svingoda små snittar och grejer till minglet efteråt. Det må jag säga!

Pappa skojar till det.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229