Exam och Santa Barbara

Idag skrev jag min första och enda midterm i klassen om konsumtion och waste. Vi skulle svara på tre frågor och svaren skulle vara strukturerade i form av en uppsats. Slängde verkligen in "furthermore, however, nevertheless, thus" så mycket det bara gick haha. Det är nu läraren ba ne detta ser jag igenom, minuspoäng. Är inte så van vid att skriva uppsatser heller så hoppas att jag strukturerade det hela på rätt sätt.

På eftermiddagen tog jag bussen in till Santa Barbara. Köpte en kaffe och gick ut till piren och tittade på solnedgången. Klappade en golden retriever-valp också, bingo! Då vet man att det är en bra dag. Jenny ba "vem är du downtown med?" jag ba "mig själv" haha. Jag och Ingrid snackade om det att det kan va riktigt skönt att åka in till stan själv ibland, bara strosa runt och rensa tankarna. Såg massor med fåglar som traskade runt på piren, helt obekymrade om att folk kom nära och fotade.

"Zero fucks given about the humans around me". Vad beslutsam den ser ut. Blicken ser verkligen ut att vara klistrad på någonting, fisk antagligen.

10 sekunder senare fick jag klappa den sötnosen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229