En till födelsedag och Super Bowl

Här kommer ett litet söndagsinlägg för att hålla den här bloggen vid liv. I den senare delen av veckan har jag pluggat, solat, ätit massa skit (ångest), tränat (bravo) och badat i poolen trots att den inte är uppvärmd längre. Jag frågade pool-killen vad som hänt med värmen och han ba "den är ur funktion", man ba fixa den då? Jag sa att "we are many people living here that would be VERY happy if it was fixed", han ba mmmh okej. Det är ganska varmt här nu så det klart att det går utmärkt att bada ändå, men det var väldigt skönt när den va uppvärmd hehe. Tropicana där jag bor är jättebra MEN de är inte de snabbaste i världshistorien på att fixa saker som gått sönder. Men men nu ska man inte klaga, fast jo egentligen borde man det för priserna här i Isla Vista är helt orimligt höga!

Igår firade vi Sofia som fyller 25 år imorgon. Det var en jättekul fest! Idag har jag pluggat lite vid poolen men var tvungen att gå in och söka skydd från värmen för det blev helt galet svettigt att sitta ute vid lunchtid. "Men hoppa i poolen då om det nu är så varmt" tänker ni kanske nu haha. Det är säkert runt 25 grader här nu vilket är superhärligt! Jag glömmer verkligen av att det faktiskt är vinter hemma i Sverige.

Senare på eftermiddagen var vi hemma hos vår amerikanska vän (japp vi ÄR vänner med amerikaner också minsann hehe) och kollade Super Bowl. Om jag ska vara ärlig så tyckte jag det var väldigt ryckigt att kolla på eftersom de blåser av så fort någon trillar, vilket de gör efter 3 sekunder ungefär. Det var reklam exakt hela tiden också och även om de var häftiga reklamer och määängder med kändisar så är det också lite tröttande att titta på i typ 3 timmar. Oj vad negativ jag låter nu haha men det är delvis för att jag läser den här kursen om konsumtion och waste tror jag. Hursomhelst så var det kul att ta del av en typisk amerikansk grej. En sak jag inte förstått var att Tom Brady är ihop med Gisele Bundchen. Jag trodde alltid att han var någon random snubbe men nu förstår jag ju att han är otroligt stor.

Här kommer lite bilder! :)

"Nyln" och Ebba.

Söta Sofia som fick vin och en UCSB-maskot.

Gruppfoto! Viktor hade nästan hunnit vara med om han hade skyndat sig lite.

Tog del av äkta amerikansk kultur- pizza, chips och Super Bowl.

Tävlingsmänniskan Jesper ville betta, såklart.

Justin Timberlake uppträdde i pausen. Woop woop nu har man sett Super Bowl i USA också, check!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229