EAP- Chancellor's Reception

Hade en lektion på förmiddagen idag och på eftermiddagen ordnade UCSB EAP ett slags mingel/event där det bjöds på mat och där folk höll tal. Vi fick träffa Chancellor Yang som är riktigt poppis bland studenterna. Vi åt glatt av chipsen och guacamolen som fanns samtidigt som vi lyssnade på olika tal. Det hela hölls hemma hos Chancellor Yang och hans fru, ute i deras trädgård. De bor alltså precis vid lagunen på campus vilket var mer än man visste. Ingrid ba "ofta inte han är orolig att folk ska hitta på hyss och typ vandalisera när han bor så nära campus", haha.

Efter att talen var klara skulle vi försöka få en bild med honom eftersom en person förklarade att "det är på folks bucket-list att ta en bild med honom". Fler tänkte som oss märkte vi, då det bildades en kö för att ta foton med honom. När kön var borta frågade vi artigt om vi fick ta ett foto och han såg verkligen trött ut stackarn. Jag ba "he looked so tired when we asked, and also in the picture" och Jake ba "yeah cause he's instantly a meme". Finns verkligen supermånga memes med honom haha, inte lätt att va Chancellor.

Uppklädda!

Dags att göra det vi kom för- äta.

Skrattar verkligen massor när jag ser den här bilden. Fyra glada och en som inte är superglad, haha.

Passade på att ta en titt på Chancellor Yangs rabatter.

Varför är det så molnigt hela tiden? Det är inte alls "alltid soligt i Kalifornien" som folk säger. Hoppas på sol nu det sista iaf. Annars stämmer vi någon (skoja).

Satt en sväng på UCEN med min kaffe. Åh på tal om office så har jag nu sett klart The Office. Har börjat kolla på 13 reasons why nu. Binge-watching kommer bli vår generations förfall.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229